تب

راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟
* میوه ها را بعد از مصرف غذا نخورید.
* میوه ها باید زمانی خورده شوند که معده خالی است.
* خوردن میوه ها در این شرایط نقش مسموم کننده سیستم بدن را خواهد داشت. زیرا برای بدن انسان مقدار زیادی انرژی تامین میکنند، که این انرژی به جای مفید بودن باعث از دست دادن وزن و کاهش قدرت انجام فعالیتهای زندگی می شود.

برای مثال در نظر بگیرید که دو تکه نان و یک تکه میوه خورده اید تکه میوه آماده است که مستقیما وارد معده و روده تان شود اما به دلیل آن دو تکه نان، از ورود سریع آن به معده جلوگیری می شود ، در این بین همه غذا فاسد شده، تخمیر میشود و به اسید تبدیل می شود ، به محض اینکه درون معده، میوه با غذا و آنزیمهای گوارشی تماس پیدا می کند، همه حجم غذا شروع به از بین رفتن و فاسد شدن می نماید. پس لطفا میوه های خود را زمانی مصرف کنید که معده تان خالی است و یا قبل از خوردن وعده های غذاییتان میل کنید
میوه ها با غذای فاسد شده ترکیب میشوند و گاز تولید میکنند و در نتیجه به انسان حس ناخوشایندی دست می دهد.
جالب است بدانید كه سفیدی مو، تاس شدن، گودی های سیاه زیر چشم و بسیاری مشكلات دیگر اتفاق نخواهد افتاد اگر با معده خالی میوه میل كنید.

زمانی كه احتیاج به نوشیدن آب میوه دارید فقط آبمیوه تازه بنوشید، كنسروها و آبمیوه ها حتی آب میوه هایی که بسیار سفت هستند را ننوشید، میوه های پخته شده را نخورید چراكه هرگز ماده مغذی میوه ها را دریافت نخواهید كرد و فقط مزه شان را دریافت می كنید. پختن میوه ها تمامی ویتامین های مفید آن را از بین می برد. اما به هر صورت خوردن میوه كامل بهتر از نوشیدن آب آن است.
اگر باید آب میوه بنوشید طوری بنوشید که دهانتان پر شود و آن را آرام آرام ببلعید. چرا که باید اجازه دهید که آب میوه با بزاق دهانتان قبل از قورت دادن آن کاملا ترکیب شود.

برخی خواص میوه ها

کیوی: میوه کوچک اما بسیار مقوی که منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، ویتامین E و فیبر است. حجم ویتامین C این میوه دوبرابر حجم ویتامین C پرتقال است

سیب: روزانه خوردن یک سیب، شما را از مراجعه به دکتر بی نیاز می کند. سیب مقدار کمی ویتامین C دارد، اما دارای آنتی اکسیدانها و فلاونهاست (ماده شیمیایی بیرنگ و متبلور) که هر دوی اینها فعالیت ویتامین C در بدن را زیاد کرده و تسهیل می بخشند و در نتیجه ریسک مبتلا شدن به سرطان روده، حملات قلبی و سکته کاهش پیدا می کند

توت فرنگی: میوه محافظ که بالاترین قدرت اکسیدانها را در میان اکثر میوه ها دارد. و از بدن در برابر ابتلا به سرطان، گرفتگی رگها و رادیکالهای آزاد محافظت می نماید.

پرتقال: دارویی شیرین که مصرف روزانه ۲ تا ۴ عدد از آن  جلوی سرماخوردگی را می گیرد ، کلسترول را کم میکند، از ایجاد سنگ در بدن جلوگیری کرده و یا سنگهای موجود در بدن را از بین میبرد و همچنین ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش میدهد

هندوانه: بهترین تسکین دهنده تشنگی که از ۹۲% آب تشکیل شده است. همچنین حاوی بالاترین دوز گلاتاتیون است که به بالارفتن سیستم دفاعی بدن کمک می کند. همچنین اصلی ترین منبع لیکوپین هستند که اکسیدانی برای مبارزه با سرطان است. دیگر مواد مغذی موجود در هندوانه ویتامین C و پتاسیم هستند.

انبه: بالاترین میزان ویتامین C را دارد. این میوه سرشار از کاروتن است که حاوی ویتامین A بوده و برای چشم ها هم مفید می باشد.

با شروع فصل سرما که مصادف با بازگشایی مدارس می باشد، شیوع بیماری های سرماخوردگی و آنفولانزا نیز در بین دانش آموزان بیشتر می شود؛ کارشناسان موادغذایی برای پیشگیری و گاهی درمان توصیه به مصرف میوه های مختلف در این فصول می کنند.